søndag 26. mai 2013

Birmingham Expo 2013

Da jeg ankom Birmingham Exp 2013 var det ingen tvil. Det som virkelig står i høysetet her er miniatyrer. Meter på meter var dekket av miniatyrer, og nærmest hele første etasjen på Hilton Birmingham Metropole, var booket for dette. Håndmalte figurer på rekke, klare for kamp. Håpefulle gutter og menn, som satser på at akkurat De kan dra hjem med diplomet i år. I enden av rommet sitter det en enslig mann i 40 årene, på bordet hans står det 4 diplomer. Dette er mannen de må klare å slå. Dette er MESTEREN. 


"Oh, she has a camera!". Bekymrede blikk snur seg mot meg. Beklager svarer jeg, og legger bort kameraet, dere havnet ikke på bildet.

Jeg går videre til rollespillavdelingen. Det er ikke mange av dem, men her og der finner dem. Bortgjemt i kroker, med smilende fjes, som gjerne diskuterer spillsystemer, og rollespill teknikker med deg.

Age of Arthur bruker Fate -systemet. Kjøpes på Drivethrough-rpg.

Franske rollespillskapere har gått fullstendig Goth, og skrevet Les Ombres d' Esteren.Det som distraherte mest var noe helt annet, ikke spillene, eller miniatyrene. Det var menneskene. Rettere sagt, de som var utkledd. Stormtroopers.

Stormtrooper and I."Hvis du ankommer i en Tardis får du gratis inngangsbilleter", stod det i brosjyren jeg fikk. 


ser ut til at de tok med seg en Dalek også.
Tilfeldige bilder av andre ting som var å se på expo-en.

Adventurgame.

Av-art av Ticket to Ride... (?)

Forstod aldri helt hva de holdt på med, men kult var det.

Turnering i Talisman

Quest based miniatyr spill.

Bee-hive. 

Jeg avsluttet kvelden med å spille Society of Dreamers av Matthijs Holter, pitchet ZombiePorno og et par andre NørwegianStyle spill for dem. Vi snakket løst om andre cons som kommer, og fikk et par epostadresser og invitasjoner til events som kommer senere i år. Alt i alt, en utrolig kul dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hva tenker du?