torsdag 2. juni 2016

Spille i arbeidstiden

Noen jobber er hektiske hele tiden, andre er stille og man sitter og nærmest venter på at noe skal skje.
Det kan være fordeler med begge type jobber, men i dag tenkte jeg å fokusere på den sistnevnte.

For hva gjør man da?


Man leser nyhetene fra forskjellige nettaviser, kanskje leser en artikkel om et spennende tema eller to, men dette kan umulig fylle dagene. Kanskje man henger på Facebøk, Google + eller lignende sosiale medier, men det er ikke alle arbeidsplasser som synes godt om det.
Da, må man finne på noe annet.

Av og til, blir det til at jeg setter meg ned og skriver litt for bloggen, men noen ganger kan det være vanskelig å finne inspirasjon når hverdagen er kjedelig og byr på lite impulser.

Da blir det gjerne til at man spiller nettspill for å få dagen til å gå.

Det siste året har jeg spilt Forge Of Empire, men etterhvert som man kommer videre i spillet er det ikke lengre nødvendig å sjekke kontoen ofte, så lenge du logger inn 2 - 3 ganger dagen.

Forge Of Empire er ett online strategispill, hvor man bygger et "Empire" og utvilker det gjennom historiske tidsepoker. Spillet starter i Steinalderen, og man bruker "Forgepoints" for å utvikle seg videre til Bronsealderen, Jernalderen, Middlealderen og så videre helt frem til "Fremtiden".
"Forgepoints" fornyes med ett poeng hver time, så da skjonner man raskt at her er det mikrobetalinger.
Selv har jeg ikke gjort mikrobetalinger i spillet, og kan ikke si at det er verdt prisen. Ting tar tid, men det er heller ikke noe å stresse med.


En liten stund spilte jeg også ImperiaOnline. 

Imperiaonline er også et online strategispill, her går det ut på å bygge byer og krige med andre spillere samt gifte bort deler av kongefamilien for å skape allianser. Krigingen er en stor del av spillet og hvor man kan forlate Forge Of Empire i flere timer uten å logge inn er Imperiaionline bygget på at du skal ha vinduet oppe hele tiden slik at du kan unnamanuvrere fiender.
Også dette spillet har mikrobetalinger og det å spille uten disse mikrobetalingene var vanskelig i lengden, noe som var grunnen til at jeg forlot spillet.De siste dagene har jeg spilt et spill som heter Slither.io  den er en variant av klassikeren Snake. Her spiller man en liten slange som plukker opp fargedotter på skjermen for å bli storre, og kan krasje inn i andre slanger for å så spise dem.
Det er ingen vinner i spillet, foruten en topp10 liste over de lengste slangene akkurat der og da.
Alle mot alle. Jeg har ikke sette noe til mikrobetalinger i Slither.io.

Jeg har en mistake om at PewDiePie sikkert har spilt dette nylig, for det har blitt snakkis i det siste rundt spillet og en kollega av meg fortalte meg at mannen hennes spilte dette på jobb også...Spiller du spill på nett mens du sitter på jobb?
Hva spiller du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hva tenker du?