søndag 23. september 2012

Tilbake i heimen

Jeg er hjemme, og har plassert meg forran datamaskinen min. Jeg har virkelig ikke savnet dette stedet. Ikke i det hele tatt. Jeg har storkost meg på ferie. 

Det ble aldri til at jeg dro til Skottland. Failn fikk besøk av broren sin, som er i Marinen, så de har ikke sett han på en stund. Jeg ble værende i Leominster helt til fredag, og fikk muligheten til å møte enda et guildmedlem; Mr.Sploosh. 

Rincey, guildlederen i " The Darcbrotherhood" var så snill, og huset meg i nesten en hel uke. Mens han var på jobb, gikk jeg ut og oppdaget byen han bor i, jeg fant masse spennende butikker. En av dem hadde ekte Edwardian dresser og kjoler. Elsk! Skulle virkelig hatt med meg masse shopping-penger.

Tilbake til Mr.Sploosh. Han er fra Cardiff, og er utrolig koslig. Vi fant fort felles grunn, da vi  begge har vært å reist en del. Vi hater begge Manchester. Folkene der er uhøflige, brutale, og det ser ut til at det stadig skjer ett eller annet. Nå nylig ble to politimenn drept. en galning som hadde ringt inn selv, og lokket rett og slett politiet dit han var, med den intensjon å drepe dem, sykt.
.. jeg vet at turen min kommer til å ta meg til Manchester.. Jeg skal fly derfra. Satser på at alt går vel.
Jeg og Mr.Sploosh spiser lunsj sammen, og henger i byen til Rincey er ferdig på jobb. Trivselfaktoren er høy, og når Rincey er tilbake tar vi et par øl sammen, og følger Mr.Sploosh tilbake til togstasjonen. 
Jeg og Rincey tar et par ekstra øl, mens vi spiser middag sammen på en restaurant kalt " the ducking stool". 

Resten av uken tilbringer jeg og Rincey med å se på div. filmer, kan nevner bla. "Entrapment", "dungeons and dragons", og "Sweeney Todd", vi får også lvlet opp druiden min til 80, og hans Warrior til 60. Det føles veldig naturlig å sitte der å spille sammen, og vi kommer frem til at vi begge er akkurat som vi trodde den andre var. 

Snart 1 år siden jeg ble kjent med gjengen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hva tenker du?